Kusti Mikkonen

Kusti Mikkosen Mosari kromimorrit, koukku #14 tai #16.

 

Vesa Kuusela

Kaakkois-Suomi tuntee hyvin Vesa Kuuselan volframi-morrit. Vesku tekee myös tapsimorreja, joista on ainoastaan hyviä kokemuksia. Veskun morrit pelaavat hyvin sekä järvillä että merellä joko pelkästään morripilkissä tai myös tapsin jatkeena. Yläosassa laadukkaita Veskun tapsimorreja.

 

Kaiku Kärmeniemi

Lemiläisen Kaikun tapsimorrit tunnetaan Kaakkois-suomessa hyvin. Kirkkaassa Kivijärvessä niitä on uiteltu jo vuosia ja Suomenlahdellakin ne toimivat meren ahvenia pyydettäessä.

 

Lemiläisiä sanontoja lainaten: et yhtä kaloa vähempää ei toinna pyytöä

 

Timo Ralli

Lappeenrantalaisen, pääkaupunkiseudulla nykyisin asuvan, Timo Rallin erittäin laadukkaat ja värikkäät morrit ja tasapainot ovat kaloille herkkua. Ainakin isot affenet niistä tykkäävät. Suomi 100-morri on sivivalkoisiin väreihin tehty tapsimorri, joka kelpaa hyvin saimaan ja itäsuomen muiden vesien kaloille.

 

Timon lyyrapyrstöinen jigimorri on rakenteeltaan nerokas ja toimii varmasti talvella kuten kevennetyt tasapainotkin.

 

Timo Ralli

Lisää Timon morreja...

 

Matti Pelkonen

Isoja morreja isoille ahvenille. Matti pyytää näillä kookkaita ahvenia kesällä sekä talvella Saimaalta ja talvisaikaan myös Puruvedeltä ja Pyhäjärveltä. 

 

Seppo Rudenbergin Mill-joonamorrit

Seppo Rudenbergin Mil-Joonamorreilla on kalastettu koko 2000 luku ja jo vähän aikaisemminkin. Joona Partanen voitti ensimmäisen ja ainoan Miljoonapilkin 2000 luvun alussa Sepon morreilla.

 

Juha Hiltunen

Juha Hiltunen toi myymälään Mikkelistä hankitut edesmenneen kultaseppä Kähärän kromimorrit.

 

Juha Hiltunen

Kromimorrit taulu 2

 

Juha Hiltunen

Juha Hiltunen taulu 3

 

Isot kromimorrit

Nyt isoja laadukkaita kromimorreja eri kokoisina. 6 mm:n halkaisijalla varustettu malli toimii yli 10 metrin syvyydessäkin hyvin. 

 


« Takaisin