AVOINNA

 

Liike on avoinna ma-to klo 8.30-16.30 ja pe 8.30-14.00.

 

SYÖTIT

 

Tällä hetkellä saatavana syöteiksi kärpäsen toukkia. Talviaikana myös surviaisia ja siimahäntiä. Tilauksesta myös matoja.

 

TEROITUSPALVELU

 

Teroituspalvelu kaksi kertaa kuukaudessa, kuun puolivälissä ja lopussa. Kairan terät tai palat irrotettava kairan varresta teroitusta varten. Liikkeessä on muutama vaihtoterä jos tarvitset terän heti. Teroitukseen voi tuoda myös puukkoja, veitsiä ja saksia. Käsittelyaika 2-3 vuorokautta.

 

PUOLAUSPALVELU

 

Puolauspalveluun voi tuoda uistelu- ja heittokeloja liikkeen aukioloaikana. Puolaus voidaan tehdä myös henkilön tuomasta siimarullasta. (Rullan pitää asentua puolauslaitteeseen.) Käsittelyaika 2-3 vuorokautta. Kuitusiima on myös mahdollista puolata laitteella uistelu/heittokelalle.

 

TAPSIT

 

Teemme myös tapseja pilkki/onkilaitteeseen asiakkaan toiveen mukaisesti.

 

Mika Jaako ja Ellu-pilkit

Torniolaisen Mika Jaakon kevennetyt Ellu-pilkit on tällä hetkellä yksi kuumimmista pilkkituotteista ainakin Kuusamon pilkkiviikolla. Mika myy tuotteitaan myös paljon Ruotsiin.

 

Värejä on useita mm. kirkas, kupari, messinki, violetti. Kokoja 30 mm/2 gr, 37 mm/3 gr, 55 mm / 6 gr, 70 mm / 8 gr, särki-ellu 75 mm/ 9 gr, 85 mm/ 9 gr, 95 mm / 10 gr. Tulossa on uutuus 65 mm.

 

Kusti Mikkonen

Kusti Mikkonen on kajaanilainen kalastusvälineiden tekijä. Kustin tunnetuin tuotemerkki on Mosari-tuotteet: kevennetyt pystypilkit ja tasapainot sekä eri väriset kromimorrit. Kustin tuotteet ovat myös laadukkaita ja erilaisia tuotteita on monta. Kuten kuvasta selviää myös värimalleja on useita. Pilkkien koot 65 mm ja 80 mm.

 

Pilkin voi laittaa uimaan kumminpäin tahansa ja uinti muuttuu sen mukaan.

 

Katso alasivulta Kustin morritarjontaa.

» Lue lisää...

 

Pöystin pilkit

Tampereella Matti Pöysti valmistaa käsityönään Suomenmestari-isänsä Veli Pöystin suunnittelemia erittäin laadukkaita pilkkejä. Pilkkejä saa nyt myös meiltä.

 

Pilkkien värit messinki, alpakka ja tompakki, koot 40 mm, 50 mm, 55 mm, 65 mm ja 80 mm.

 

Matti Pelkonen

Matti Pelkonen on Lauritsalan Erämiesten jäsen ja hänen tuotevalikoimaansa kuuluvat mm. isolle ahvenelle tehdyt morrit, metallirunkoinen haarukkavapa ja erittäin hyvin uiva pikkuplaaneri. Matin koukkuihin on suurahven tarttunut hyvin ainakin Suur-Saimaalla, Pyhäjärvellä, Puruvedellä ja Simpelejärvellä.

» Lue lisää...

 

Timo Ralli

Lappeenrantalaisen, pääkaupunkiseudulla nykyisin asuvan, Timo Rallin erittäin laadukkaat ja värikkäät morrit ja tasapainot ovat kaloille herkkua. Ainakin isot affenet niistä tykkäävät. Suomi 100-morri on sivivalkoisiin väreihin tehty tapsimorri, joka kelpaa hyvin saimaan ja itäsuomen muiden vesien kaloille.

 

Timon lyyrapyrstöinen jigimorri on rakenteeltaan nerokas ja toimii varmasti talvella kuten kevennetyt tasapainotkin.

» Lue lisää...

 

Vappe reput ja vapapussit

Varpu Korhosen pilkkireput ja onkivapapussit ovat tilaustuotteita. Pilkkireppuja on kahta eri kokoa samoin kuin vapapussejakin.

 

 

Muista tuotteista löytyy kesäkäyttöön suunniteltu vatsareppu. Sen sisään menee hyvin puolipyöreä 10 litran muovinen roska-astia. Sen sisään saa kalareissulle tavallisen muovipussin kaloja varten. Reppua voi käyttää myös marja- ja sienimetsällä sekä viinimarjoja ja omenia poimittaessa.

 

 

Lisäksi tuotevalikoimista löytyy pieneen tilaan menevä käsipyyhe ja sille oma säilytyspussi. Käsipyyhkeen saa tarvittaessa irrotettua pussista ja likaisen pyyhkeen voi pestä pesukoneessa ja taas puhtaana kiinnittää pussiin. Pussi kulkee hyvin mukana housujen vyölenkissä tai pilkkirepun kiinnikkeessä pikalukon avulla.

 

Kysy lisää numerosta 040 815 0163 / Varpu

» Lue lisää...

 

Vesa Kuusela

Kaakkois-Suomi tuntee hyvin Vesa Kuuselan volframi-morrit. Vesku tekee myös tapsimorreja, joista on ainoastaan hyviä kokemuksia. Veskun morrit pelaavat hyvin sekä järvillä että merellä joko pelkästään morripilkissä tai myös tapsin jatkeena.

 

Mil-Joona morrit

Seppo Rudenbergin Mil-Joonamorreilla on kalastettu koko 2000 luku ja jo vähän aikaisemminkin.

 

Vapaa-ajankalastajan kalenteri 2018

Hae nyt omaksesi SVK:n kasaama Vapaa-ajankalastajan kalenteri. Hinta SVK:n jäsenille 11 €, muille 12 €.